Senast överförda28

Dani smsade mig och frågade om jag sett Sex And The City varpå jag insåg att ”Herregud, det har jag ju typ inte gjort” – Hur kan jag ens ha missat denna storhet? Eller jag har ju sett några avsnitt för jag minns ju faktiskt att jag brukade smygtitta på det ibland, men de gick ju så sent på tv:n och jag gick väl i typ 4e klass då och var 10 år gammal.

Vilket fall så kunde jag inte hålla mig ifrån att börja utan Dani, så började titta på det häromdagen och har redan plöjt igenom första säsongen. Älskar att avsnitten bara är 24 minuter långa, det är perfekt för mig för då kan jag exempelvis kolla under lunchen (älskar att titta på något medan jag äter).

6fcd2878a0df5b51d48b0a69cdbe9d7d

Sex-And-The-City-Quotes-Samantha-Jones-5

641300560

Mina favoritkaraktärer so far är Samantha och Charlotte och det var lite roligt för jag frågade på min Twitter häromdagen vilken av karaktärerna mina Twitter-följare tror att jag är mest lik. Det här blev resultatet:

Håller ni med? Eller vad tror ni?

Senast överförda26

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna