DSC_7261

Vet ni vad jag började med i början av det här året? Att lägga ner komplimanger och minnesvärda stunder och ögonblick i en burk. På lapparna skriver jag ner saker som jag sedan vill minnas och se tillbaka på i slutet av året alternativt om jag har en riktigt dålig dag och behöver uppmuntras lite av fina komplimanger som genuint gjort mig glad. Mysig grej va?

Här nedan följer lite exempel på vad för slags saker man kan skriva ner:

“Jag vill att min familj ska veta…”
“Idag gjorde den här personen mig så himla glad när den sa…”
“Det var obeskrivligt roligt när…”
“Dagens utmaning var att…”
“Jag blev överraskad att…”
“Är så tacksam för…”

Det här är också en väldigt fin grej man kan göra för en kompis, familjemedlem eller partner. Låt säga att din bästa tjejkompis fyller 25 år i Augusti, hur fin grej är det inte då att redan idag börja med att skriva lappar åt henne och lägga i en burk. Där kan det exempelvis stå saker egenskaper du beundrar hos henne, små saker hon sagt till dig som gjort dig klokare/glad/överraskad, minnen ni upplevt/ kommer att uppleva tillsammans som du vill att hon ska minnas osv. Och sedan göra det hela som en fin, personlig och genomtänkt present till henne. Gud, jag hade blivit så rörd!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna