img_0190.jpg

Skulle bara luncha och mysa lite med Anna i torsdags men det hela slutade med att vi hängde i två dygn och tog en lång helg eftersom att hon var ledig i fredags och jag inte hade några direkta planer.

img_0189.jpg

img_0186.jpg

Senare den kvällen smsade Dasha ”Kom till mig så dricker vi vin!” så vi åkte till henne, åt sushi och dansade till massa gamla hits hela kvällen. Det var så länge sen jag och Dasha hängde nu så det var supermysigt att få dansa lite med varann igen.

IMG_0032

Det blev fredag och jag skrev på ett kontrakt och en helt ny deal med en annan bloggportal. Byter redan 1e februari, alltså på onsdag (!!!!!!) Vågar ni gissa vart jag kommer börja blogga? Det hela firades självklart med lite bubbel. Här hos min frisör Gabby på Bangerhead! Det är väldigt trevligt hos min frisör och Bangerhead med andra ord hehe.

IMG_0034

IMG_0035

Vi flyttade princip bara upp mitt löshår (har ju hair talk) och sen så fräschade vi till topparna lite. Jag satte ju i rätt långt hår sist jag var där men började sedan panika för att det var för långt så då tvingade jag Molly att klippa av några centimeter eftersom att hon ändå gick frisörutbildning i gymnasiet. Det såg bra ut när håret var lockigt men när det var spikrakt såg det inte vidare vackert ut haha.

En annan rolig hår histora är ju när vaknade upp med tuggummi i håret en morgon för några veckor sedan som hade satt sig ordentligt nere vid nacken, så väckte mina tjejkompisar i panik och bad dem hjälpa mig att få ut tuggummit varpå de sa åt mig att de aldrig skulle gå för att de hade satt sig så ordentligt. Tack vare google och flashback så hittade jag tipset ”matolja löser upp tuggummi i håret” och mycket riktigt så gjorde det de. Alltså paniken om jag hade behövt klippa bort tuggummit när det satt så hårt i hårbotten…

På tal om att ha något i håret så kommer ni dö när ni får höra vad det var Dasha egentligen hade i sin hårbotten, ni vet anledningen till att vi blev tvungna att stänga av podden förra veckan haha…

img_0184.jpg

Nog snackat om hår, efter frisören mötte jag upp Anna igen på fältöversten för att handla middag. Och där någonstans insåg jag att ”Herregud, jag har knappt ätit något på hela dagen” (Hur man nu kan glömma att äta? Händer det ens?) – så vi skyndade oss hem och lagade tacos.

DSC_8552

Som vi åt samtidigt som vi lyssnade på hög musik och drack rödvin.

DSC_8556

Straxt efter att vi ätit klart kom Kickan, Elin och Linnea över på bubbel och mer rödvin och så hade vi lite mysigt tjejhäng innan vi styrde kosan mot Bergmans. Brukar inte hänga på Bergmans vanligtvis men hade verkligen en superrolig kväll där så nu kommer jag nog gå dit oftare faktiskt.

img_0188.jpg

Sen blev det lördag, då mötte jag upp Mollsan för vår mysiga, vanliga promenad som vi brukar ta runt Djurgården. Fick så mycket energi av henne och den promenaden så helt plötsligt var den lilla baksmällan ifrån fredagens festligheter som bortblåst. Ska bli så kul att åka till Dubai med henne på torsdag.

img_0187.jpg

Efter promenaden bestämde jag mig för att slänga ihop spagetti och köttfärssås till lunch. Kände mig superduktig som utan att följa recept free-stylade ihop en köttfärsås ifrån resterna av tacosen kvällen innan. Men när jag sen insåg att jag inte hade någon pasta hemma så blev jag irriterad för då var jag ju tvungen att springa ner och handla det när vattnet precis börjat koka och allt. Det hela slutade sedan med att brandvarnaren gick igång och där någonstans kände jag nä, matlagning är inget för mig!

img_0191-1.jpg

Så när magen började kurrade lagom till det var middagsdags så messade jag Dani…. Haha nä, men vi hade tänkt lördagsmysa lite så när hon sa att hon och Babak funderade på att göra hemmagjord pizza till middag så skyndade jag mig över.

img_0185.jpg

Den var såååååå yummy!

img_0194.jpg

Och ännu mer yummy var väl den här ginon som Dani slängde ihop efteråt. För er som inte vad en gino är så är det frukt med vit choklad som man har i ugnen. Det var riktigt smarrigt. Spenderade sedan resten av kvällen i deras soffa och såg på film. Vi såg den danska filmen Kandidaten och sen gick Wolf of Wall Street på svt så då kikade vi lite på den också innan jag promenerade hem.

img_0203-1.jpg

Idag, söndag, har jag varit ute och gott, städat här hemma och fräschat till naglarna. Dom fick bli ljusrosa och lite kortare den här gången, lagom till Dubai och solen. Känns väldigt bra faktiskt.

img_0207.jpg

Nu har jag precis tagit ur min hemmagjorda lilla pizza ur ugnen och samtidigt som jag fixat med den så har jag haft Anna på högtalartelefonen. Vi har försökt avlägsna varandras ångest och pepprat varandra med komplimanger om att vi och våra liv inte alls suger för det är precis vad och hur vi har känt oss idag.

img_0210.jpg

Och samtidigt som jag ska avnjuta min pizza så ska jag kolla på Sex And The City för att bli på lite bättre humör. Vet inte ens varför jag har ångest. Tror det är för att jag suttit och jämfört mig själv och mitt liv med andras liv och att jag genom att ha gjort det – nu känner mig otillräcklig, alltså verkligen dålig och otillräcklig trots att jag älskar mig själv och mitt liv? Antar att det har med den där jävla strävan efter perfektion att göra. Att man inte kan nöja sig, utan hela tiden strävar efter mer och strävar efter bättre…

Jag får fundera mer på det här imorgon. Nu kallnar ju pizzan… Puss på er och tack för att ni är så fina och snälla mot mig och för att ni fortfarande, trots alla dessa år, klickar er in här och läser och engagerar er. Ni är bäst!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna