DSC_8570

DSC_8558

Första visningen jag gick på, på Fashion Week var Valeries. Blev väldigt inspirerad av se blommiga setet ni kommer se nedan och de markerade midjorna och alla mönster. Jag och Molly satt bredvid varann så deg var roligt också så vi kunde kommentera.

DSC_8597

Det här mönstret var sååååååå fint!

DSC_8741 2

DSC_8750 2

Såhär såg jag och Dani ut dagen i ära. Gud inser ju nu när jag ska skriva ut vart allt jag hade på mig är ifrån och hela min outfit är ifrån Zara förutom väskan och skorna. För att se vad Dani har på sig kan ni gå in på hennes blogg här!

DSC_8593

Älskade det här setet!

DSC_8605-2

DSC_8581

Dom här glitterbyxorna var också goals!!!!

Så fint med blått och glitter.

DSC_8588 2

Ska uppdatera er om Ida Sjöstedts visning imorgon.

Den var magisk!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna