Förlåt att det ekat lite tomt här idag, men vaknade upp med sån ångest att jag var tvungen att ställa in det mesta den här dagen hade att erbjuda för att fokusera på jobb. Ångrar mig lite när jag ser att på riktigt ALLA är på Daisy Grace middagen… Men jag hade verkligen inte kunnat gå och det kändes som ett vuxet beslut att sätta hälsan först idag. Tur att det kommer fler gånger och att jag har Bianca som jag sagt åt att via snapchat uppdatera mig med smaskiga detaljer om Skam William som är på middagen, mitt emot henne hehe. 

Vilket fall så var det ju mina nyttiga chokladbollar jag ska ville lägga fokus på nu för jag gjorde nämligen sånna för att dämpa min ångest tidigare idag. Jag vet att jag tjatar på er men kan ni bara testa att göra dom här chokladbollarna någon gång? 

De är to die for och nyttiga, och det enda ni behöver är:

♥ 8-10 dadlar
♥ 2,5 dl glutenfria havegryn
♥ 1,5 msk kakao
♥ 0,75 dl kokosolja
♥ 2 msk kaffe
♥ 1 nypa havssalt
♥ valfri garnering

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna