Idag styr kosan mot Dubai. Åker dit med Molly och det ska bli fantastiskt roligt! Sist jag var där så var jag ju där med min mamma när hon fyllde år, så det var alltså typ exakt ett år sedan.

Här åt vi hennes födelsedagsmiddag, hur magiskt? Vi fick en helt egen terass för oss själva med utsikt över Burj Khalifa och hela Sheikh Zayed Road och alla dess skyskrapor. Sen åt vi en 8 rätters middag, drack vin och bubbel och efteråt gick jag och köpte mig min allra första Chanelväska. Eller ja, det var ju faktiskt min första märkesväska.

Burj Al Arab, här kan man äta en magisk brunch eller afternoon tea. Detta är ju det absolut lyxigaste hotellet i hela Dubai och har man inte bokat bord på en restaurang eller dylikt så kommer du inte in på hotellet.

Poolhäng vid poolen. 

Bodde på Rixos Palm ute på palmen.

Marinan från vattnet.

Vin i solnedgången på vår balkong.

Uppe i Atmosphere (restaurangen som ligger högst uppe i Burj Khalifa) med Amanda, som jag lärde känna när jag bodde i Dubai. Vi blev inbjudna på något speciellt event där, vilket var jättetrevligt.

Ses snart Dubai! Ska bli så roligt att komma tillbaka.

P.S. Har ni några schyssta Dubai-tips, let me know!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna