Hej och välkomna till min nya blogg!

För er som inte följt med mig ifrån Solo så heter jag Hanna men går även under mitt alias Hannalicious. Jag har bloggat i 9 år och startade faktiskt min blogg här på Devote ifrån allra första början där för 9 år sedan, men nu är jag tillbaka efter 3 år hos tidningen SOLO.

Först och främst vill jag bara tacka SOLO för tre fantastiska år och framförallt för att jag fick min egna spalt ”Hannalicious värld” i ert magasin, det är en utav de roligaste sakerna jag har fått göra och det kvalificeras väl ändå som något man kommer visa för framtida barn och barnbarn hehe. Och om jag inte gör det, kommer garanterat mamma göra det eftersom att hon sparar på allt stort jag får göra.

Jag har lärt mig otroligt mycket genom att vara hos SOLO då jag har fått vara väldigt självständig där. Men nu ska det bli skönt att komma tillbaka till en riktig bloggportal igen. Jag ser supermycket fram emot att få jobba mer med Devote, Maggan och de andra tjejerna på topplistan eftersom att jag redan känner många utav gänget där. Jag tror också att det kommer bli lättare för er att kommentera min blogg och engagera er i inläggen genom att exempelvis trycka på hjärtat här nere i hörnet för att visa att ni gillar just ”det inlägget” lite extra eller tyckte att det var mysigt att läsa.

Sen får ni ju inte glömma att ni alltid kan klicka er tillbaka i arkivet och bland mina kategorier. Där finns allt ifrån reseguider, restaurangtips och outfits samlade på ett ställe. Glöm inte heller att ni alltid kan googla ”Hannalicious (och vad ni söker efter)”. Exempelvis ”Hannalicious studentklänning”, ”Hannalicious au pair i Dubai”, ”Hannalicious chokladbollar”, ”Hannalicious kamera” osv för att enkelt hitta vad ni söker efter.

Nu kör vi Devote! Är ni redo?

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna