Många av er känner ju redan mig och har följt mig här från scratch men för er som inte gör det så tänkte jag att det kunde vara mysigt med en liten lista som ni kan läsa för att få en bättre bild av vem jag är och vad jag gillar. Har även länkat min youtube-kanal här nedan där ni kan gå in och kika på mina vloggar för att lära känna mig ännu bättre.

1. Beroende av?

Turkisk yoghurt, mina hörlurar (lyssnar på musik gärna helst hela tiden), min telefon och att ha fräscha, fina naglar.

2. Du måste klä dig i en enda färg resten av livet, vilken?

Svart måste jag nog säga. Det fungerar alltid.

3. Vad får du oftast komplimanger för?

Att jag är så himla glad och positiv och att jag är väldigt klok och mogen för min ålder.

4. Dina planer inför 2017?

Har ett stort hemligt projekt på gång som kommer att släppas någon gång under våren. Sen skulle jag också vilja satsa lite mer på youtube (här hittar ni mina vidoes jag lagt upp hittils). Önskar också att lära mig mer om hur jag kan bygga upp mitt varumärke och så ska jag försöka gå till en mentor/ life coach så att jag kan utvecklas på både mitt personliga och yrkesmässiga plan.

5. Brukar du skratta för dig själv?

Ja, och jag skrattar alltid åt mina egna skämt också.

6. Vad är det konstigaste du ätit?

Sniglar, Känguru, sjötunga, oxsvans?

7. Hur imponerar man på dig?

Människor som faktiskt gör vad de vill göra, vet vart de vill och har tydliga mål och visioner imponerar mig.

8. Vilken stad vill du helst bo i för resten av livet?

Jag trivs fantastiskt i Stockholm men min dröm är ju att bo halva året här och andra halvan på varmare breddgrader. Behöver liksom inte vara Miami, utan tänker L.A. eller New York.

9. Hur ser dina morgonrutiner ut?

Jag har ju lyxen att oftast gå upp när jag vill men brukar ändå sätta klockan på 07.30 senast. Hinner jag tar jag gärna en promenad runt Djurgården innan frukost, det tar ca 2 timmar. När jag kommer hem duschar jag lite snabbt, gör i ordning en mysig liten frukost som jag gärna äter medan jag tittar lite på serien jag följer. Ska jag sedan iväg fixar jag mig på 40 min max men annars så sätter jag bara på mig sköna kläder och sätter mig och jobbar vid köksbordet.

10. Vad längtar du efter?

Sommaren, sena nätter på Wall (en nattklubb här i Stockholm som bara har öppet på sommaren), vin på uteserveringar med tjejkompisarna, dagar i skärgården, en resa till Ibiza, och en vecka i New York (ej bokat något än, men måste dit) och sen längtar jag otroligt mycket tills mitt hemliga projekt blir offentligt!!! Ni kommer bli så imponerade.

11. Serier du tittar du på just nu?

Just nu tittar jag på Sex And The City, Designated Survivor och så ser jag om 24.

12. När brukar du oftast gå och lägga dig?

Brukar gå och lägga mig runt 22 men somnar inte förrän 23.30 ca. Men bör lägga mig tidigare, det är bara det att jag brukar sitta och jobba rätt sent och ha mycket att göra och jag lägger mig inte innan det är färdigt.

13. 5 saker du vill göra i framtiden?

Åka till Sydafrika, gifta mig med min soulmate, hitta modet att leva mitt liv på mitt sätt och inte vad andra förväntar sig av mig, ha ett landställe och hoppa fallskärm minst en gång till.

14. Vad finns alltid i din handväska?

Läppglans, hörlurar, solglasögon, tuggummi & en hårborste.

15. Hur spenderar du helst en lördag?

Går upp tidigt, ger mig iväg och tränar, duschar, gör mig i ordning och möter upp tjejerna på en festlig, lång brunch för skvaller marathon och skratt. Fortsätter sedan att hänga hela dagen med dem. Kanske går på stan, tar en kaffe där, ett glas här och bara myser runt. Åker hem, svirar om för kvällen och möter sedan upp dem igen på en rolig högljudd middag, utgång eller rödvins häng och musik hemma hos någon.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna