Hej darlings!

Åker som sagt till Dubai idag och sitter just nu i Emirates Lounge för att svara lite på några brådskande mejl innan flyget avgår. Vid incheckningsdisken blev vi överraskade med en uppgradering till Business Class så ni kan ju ana hur glada vi blev över det. Jag har haft tre stressiga och rätt jobbiga dagar den här veckan och haft lite ångest över den här flygningen men nu känns ju det som bortblåst. Alla säger nämligen att Business med Emirates är något utöver det vanliga.

Jag har faktiskt aldrig rest Business förut så det ska bli jättekul att få göra det. Åkte SAS plus till New York sist men that’s about it hehe. Mamma ringde helt lyrisk och bara “Åååååh, ni måste gå på toaletten också! De brukar vara superfräscha och ha fönster ut och så”. Man bah, ok haha det var det första du tänkte på. Jag tänker mer att det kommer va nice att kunna sitta skönt och bli serverade god mat och champagne och vin och sådant lyxigt.

See you in the air! Vi lär ju ha wi-fi på flygningen.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna