Visste inte riktigt vad jag skulle förvänta inför en Business flygning, det var till och med så att jag kände att jag inte riktigt vågade gå i Fast Track köerna haha… Och när jag sedan såg våra platser tappade jag typ hakan och tänkte ”Har vi verkligen hamnat rätt?”. 

Straxt efter att man satt sig så kom en flygvärdinna med champagne och apelsinjuice och önskade oss välkomna samtidigt som hon tilltalade oss med ”Ms Friberg” och ”Ms Rustas”.

Här ovan ser ni våra platser. Alltså det var så lyxigt, man fick till och med en extra madrass när man skulle sova och självklart kunde man ju också fälla ner stolen så att det blev som en säng.

Jag försökte verkligen njuta och lägga mina sociala medier åt sidan men lite var jag ju tvungen att dokumentera åt er. Och det var så roligt för grannarna bredvid oss verkade lite smått irriterade över vårt fotande och filmande att den äldre mannen tillslut frågade vad det var vi höll på med egentligen. När jag sedan berättade om våra bloggar och att vi jobbar med det med heltid ramlade han nästan baklänges. Han blev så imponerad att han nästan skrek över hela flygplanet hur häftigt det var att man kunde jobba med det här på heltid. 

Resten av flygresan satt han och jag och snackade sociala medier och det hela slutade med att han frågade om jag skulle vilja komma och hålla en slags föreläsning om sociala medier för han och hans förening i början av Maj, så jag tänkte mejla honom ett litet upplägg här i dagarna för det hade ju varit jätteroligt. Speciellt efter hans reaktion och nyfikenhet kring mitt yrke!

Väl uppe i luften så blev vi erbjudna cocktails och snacks innan lunchen. 

Jag tog en Mojito och Molly beställde en Cosmopolitan. Vi var ju tvungna att njuta nu när det blev så här bra och vi både hade ju faktiskt tränat tidigt imorse.

Till och med nötterna är värda att berätta om för de var typ de godaste jag ätit. Det kan iofs ha och göra med att jag var så sjukt hungrig eftersom att jag inte hade ätit sedan 07 imorse. Men oj, vad goda de var!

Sedan kröp vi ner i våra sköna filtar med ett varsitt glas rött och bara myste. Alltså jag blev nästan lite deppig av att allt var så fantastiskt eftersom att jag vet att sådana här flygningar inte är något jag kommer få vara med om så ofta. Jag vill ju liksom föralltid flyga business nu haha.

Mollsan var också rätt nöjd hehe..

Sen blev det en 3 rätters lunch och då fick vi välja på 3 olika förrätter, varmrätter osv. Jag valde en pumpasoppa till förrätt och spenatfylld kyckling med pesto till varmrätt.

Och här var det ju till och med vit duk som de kom och la över bordet. HALLÅ LYX???

Avslutade med en färsk frukttallrik och lite mörk choklad.

Sen släcktes planet ner, stjärnor tändes i taket och så spenderade jag resten av tiden med att bara titta mig omkring, uppskatta flygresan, uppskatta livet och lyssna på musik och jobba lite. 

Gud, jag älskar mitt liv! Det är fan fantastiskt!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna