Då jag skaffat mig en ny vlogg-kamera men inte riktigt förstått mig på den ännu så har jag inte kunnat ladda upp dessa vloggarna förrän nu. Men hoppas ni kan ha överseende med det samt med ljudet och att det ibland blir oskärpa hehe. Men jag försöker bara lära mig kameran.

 I första vloggen får ni följa med på Fashion Week, från att jag kommit ur duschen till att jag är färdig och när jag kokar ägg samtidigt som jag snackar med Dani på FaceTime. Ja, ni får helt enkelt kika själva.

I den andra vloggen så har jag bara satt ihop lite små filmer ifrån vår weekend i Marbella så därför är den lite hoppig, men ändå mysig. Konstigt att skärpan är bättre här än på förra då jag gjorde den här först. Well, well. Enjoy!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna