Jag älskar kontrasterna i mitt liv. Att ena dagen vara ute och dansa tills kroppen inte orkar mer, äta ute, unna mig kanelbullar och ligga i soffan en hel dag till att andra dagen stiga upp halv sju på morgonen för att köra ett tufft träningspass och bara dricka gröna juicer och äta sallad hela veckan. Jag försöker alltid att göra vad jag vill och undvika att vara dömande mot mig själv när jag gjort vad som känns rätt i magen.

Och just nu känns en riktigt jävla kickstart på träningsfronten som något jag verkligen vill och behöver göra så därför drog jag och Molly ner till gymmet och tränade eftersom att vi ändå hade lite dötid här på hotellet. OCH WOW vad bra det känns! Har tränat tre dagar i rad nu och klockan är satt på morgonträning också för nu jäklar!!!

Molly fick vara lite som min PT under eftermiddagen.

Så vi körde lite cirkelträning och fokuserade mest på rumpa och mage.

Här ser ni en squat med kettlebell t.ex.

Och här tog jag bara en snabb liten bild på Molly <3

Aee, det var så skönt att röra lite på sig och så taggad som jag är på att träna just nu har jag inte varit på länge. Ska köpa gymkort på samma gym som Molly så att vi kan träna tillsammans framöver för hon är verkligen duktig, uthållig och inspirerande.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna