Efter endast några timmars sömn inatt så tog vi oss upp till frukosten imorse som vi snabbt fick slänga i oss innan det var samlingsdags i lobbyn. Den lilla eggs benedict mackan var såååå god, kommer bli en sån imorgon också.

Efter frukosten bar det av till Burj Khalifa där vi åkte upp till toppen! Jag har aldrig varit där förut utan har bara varit i restaurangen Atmosphere två gånger tidigare (varav en gång var en dejt haha).

Det har varit superblåsigt idag så när vi var högst där uppe kändes det nästan som att hela tornet svajade. Jag vet inte om vi inbillade oss eller om det faktiskt var så. Vi var ju ändå uppe på 148e våningen, hur sjukt är inte det?

Det går typ inte att förstå hur högt upp det är via bilder.

Det var väldigt synd att det var så blåsigt idag… Har verkligen haft otur med vädret varje gång jag har varit uppe i det här jäkla tornet haha. Mitt ultimata vore att få komma upp dit en dag när molnen är i samma höjd som en själv. Det hade varit nåt!

Min top kommer ifrån Zara och mina byxor hittar ni här (adlink!)

Representing Chanel hehe!

Efter Burj Khalifa så åt vi lunch på ett ställe i Dubai Mall…

Shoppade lite och fick en rundtur i dom här små gulliga golfbilarna. Det var så lyxigt att slippa gå och bara be chaufförerna stanna om man behövde gå på toa, ta ett foto eller gå in en butik. Dubai knows how to treat their guests with first class service om vi säger så.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna