Har verkligen haft en sjukt rolig och mysig eftermiddag i öknen. Eftermiddagen började med att vi åkte jeepar över sanddynorna på ett helt sjukt sätt samtidigt som vi lyssnade på hög arabisk musik. Har ju gjort detta förut men minns det inte som så läskigt haha. Jag skrek, skrattade, flög omkring, filmade och gud vet vad. Det var en väldigt härlig feeling dock, speciellt med den höga arabiska musiken som strömmade ur högtalarna.

Med jeeparna åkte vi b.la till en kamelfarm som ägdes av en supergullig och generös snubbe som hängde med oss resten av kvällen. Han lät oss gå in och klappa och gosa med kamelerna.

Tog en sjukt snygg bild på Annica!

Hur gullig kamel? De är väldigt fina faktiskt men oj så stora dom här.

En av kamelerna han hade i farmen var värd över 600 000 svenska kronor. Sjukt.

Sedan fortsatte vi…

Till ett annat ställe där det vankades lite dryck och tilltugg.

Vi blev nämligen överraskade med en liten egen myshörna där vi blev bjudna på champagne och jordgubbar som vi åt och drack medan solen gick ner. Det var verkligen hur mysigt som helst.

Fick också en god kycklingwrap!

Sen tog jag en till kameltur med Molly. Har ni ridit på kameler någon gång? Det var ju hur roligt som helst. Sjukt läskigt när man skulle hoppa av dem dock, skrek till varje gång och tror nog att kamelskötaren blev lite sur på mig hehe…

Avslutade dagen med riktigt god kulmat och rödvin. Kycklingspetten var to die for och sen smakade ju allt extra gott eftersom att det var kallt och vi var mitt ute i öknen.

Dansade även med dansarna som underhöll i mitten på scenen. Jag fick göra någon slags “snurra-runt-med-en-matta-runt-din-midja-dans” och Molly testade på magdans haha. Ni måste se hur det såg ut på min snap @hannafribergs haha.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna