Gud jag har så mycket fina bilder och saker att berätta för er att jag nästan blir lite stressad. Här kommer några härliga ifrån gårdagens lunch restaurangen Vanitas på det fantastiska hotellet Palazzo Versace

Hotellet var magiskt, gigantisk och superlyxigt och sen var ju allt i Versace design såklart!

Man blev väldigt inspirerad av att gå omkring där.

Hade på mig top ifrån Loavies, kjol ifrån Bikbok, skor ifrån Nelly och min boy!

Så här pampig var matsalen.

Det bästa med att äta på restaurang här i Dubai måste ju vara att servitörerna alltid plockar fram en egen pall till väskan. Jag älskar det! Då slipper man ha den på bordet liksom. Bästa grejen!

Till och med besticken stod det Versace på. Allt var verkligen Versace, Versace, Versace. Det var riktigt nice! En rolig upplevelse liksom. Maten var också bra, men man går ju inte dit för matens skull utan för upplevelsen.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna