Spenderade som sagt en heldag på Ritz Carlton häromdagen, vilket var helt magiskt. Hotellet var fantastiskt, servicen var outstanding och allt var bara top top top! Vill verkligen åka tillbaka och bo där några nätter.

Titta liksom vad vi fick på lunchen. En varsin cocktail på flaska som bartendern slängt ihop utefter vad han tror att vi gillar genom att kika på våra Instagram-konton. Lyckades han? JA! Jag är ju en sucker för fruktiga, rosa drinkar, Mollys favorit cocktail är Pornstar Martinis och hon fick en med passions frukt som smakade liknande och Nathalie älskar Sangria varpå hon fick en som påminde om det. Riktigt trevlig grej att göra, det är ju sådana här små saker som man lägger på minnet.

Ja, man kan ju inte klaga på vår lunch-spot!

Eller dom här grönsakschipsen, de var så goda.

Förrätt: Sallad och friterad bläckfisk och räka med aioli…

Jag och Molly

Älskar den här utsikten när skyskrapor möter en vit sandstrand och palmer. Only in Dubai!

Varmrätt: Seafood platter

Allt var så gott och fräscht och vill man kan du åka med båt från hotellet, fånga din egna fisk och sedan få den tillagad senare under dagen och avnjuta den på den här restaurangen. Hur mysig grej? Det vill jag göra nästa gång!

Efterätt: Bananglass och en choklad och kokoskompott

Kimonon har jag lånat av Dani, men den är ifrån Mango urpsrungligen. Tror däremot inte att den finns kvar i butik längre. Vet att hon hade den på Ibiza i somras nämligen.

Tack för en fantastiskt trevlig lunch!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna