Igår åt vi en supertrevlig middag på Namu, en restaurang på högsta våningen på de relativt nybyggda W hotell här i Dubai. Jag hade på mig en klänning härifrån (klick!) – adlink

Utsikten ifrån restaurangen var fantastisk och hela stämningen kändes väldigt trendig och ny.

Maten var fantastisk! Favoriterna blev kobu biffen, sashimin, dumplingsen och sushin ni ser på bilden ovan men allt var sååååå gott. Ni kommer inte bli besvikna om ni går hit och käkar. Sjukt trevlig stämning och atmosfär och också nice att gå ner en trappa till baren sen och ta en drink eller ta ett kik på deras nya nattklubb BOA som sägs vara jättebra.

Här ser ni utsikten!

Drinkarna serverades på ett gulligt, annorlunda sätt.

Dumplingsen <3

Molly och Maria

Hela gänget i baren på nedervåningen! 

Så sjukt att jag typ är längst, det händer aldrig ska jag tala om för er. Är ju ynka 162 cm…

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna