Helgen kickades igång med ett jobbigt pass på BeCore. Det blir verkligen bara jobbigare och jobbigare för varje gång man går eftersom att lär sig att hitta övningarna lättare och få den där viktiga kontakten med musklerna. Upplever seriöst att jag fått så mycket stackare bål bara på ca 10 pass.

Efter passet hade jag ett telefonmöte och sen så ringde Anna och frågade om jag ville gå en promenad i solen, så tog Djurgårdsrundan och fyllde kroppen med energi ifrån solen.

Sen gick vi och handlade tillsammans på Sabis och det är så trevligt där på fredagar för då har dom massa provsmak i affären så vi gick självfallet runt och testade allt. Det här var så gott det var typ qunioa, bulgur, oliver, feta och soltorkade tomater i en enda röra. Ska göra det någon dag.

Och så blev det lördag och en god, lång frukost med mamma och pappa som varit hos mig över helgen innan det vankades…

…ett svettigt träningspass i en crossfit lokal på söder med min personliga tränare Patrik ifrån Västerås. Han var nämligen i Stockholm över dagen så då passade jag på att träna med honom. Tog med mig Anna också vilket var så roligt så nu har vi bestämt oss för att vi ska hitta en PT och träna tillsammans. 

Efter träningspasset så åt jag och Anna lunch på första bästa café vi hittade. Tror det hette String. Delade på en avokadomacka och drack en juice med ingefära.

Haha yes, här har ni mig svettig och BRUUUUN ifrån både Dubai och lite brun utan sol! Busade mig inför helgen och har känt mig så fräsch. Varför busar man sig inte oftare? Borde göra det till vardags också nu såhär på vinterhalvåret för gosh vad det gör mycket för utseendet att se lite solkysst ut.

Mmmums!

Efter lunchen åkte vi som sagt och checkade in på Sheraton och resten vet ni ju.

Tanken efter vår lilla romantiska middag på tu man hand var egentligen att vi skulle köra en riktig barrunda men istället blev vi övertalade att följa med på Lights Festival. Ni vet inomhus festivalen där det bara spelas house…. Låter inte som något för er? Nä, inte för mig heller egentligen. Men hade det jävligt trevligt faktiskt och trevligare blev det när vi sedan fortsatte till Vida där jag dansade runt resten av kvällen tillsammans med det här härliga gänget.

Hela söndagen sprang jag mest runt på lägenhetsvisningar med mamma och pappa. Jag kan tänka mig att bo i alla vi kikade på men ingen kändes så där hundra så tror jag får vänta lite till trots att jag verkligen behöver slå till inom närmsta veckorna eftersom att jag inte kommer ha något boende efter April.

Efter visningarna gjorde jag och pappa lunch och sen blev det mango med grädde och varm choklad som vi sötade med dadlar istället för socker till dessert. Blev så gott!

Och med det här härliga vädret utanför fönstret kändes livet väldigt bra.

Resten av söndagskvällen har spenderades i telefonen med Olivia ifrån London, vi uppdaterade varandra om vad som hänt i  helgen och så hittade jag dom här härliga korten ovan ifrån fashionweek med två av mina favorittjejer Molly och Dani.

Tack livet för mina fina vänner och för ännu en jävligt härlig helg!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna