Eftersom att alla hjärtans dag är runt hörnet så bjöd Sheraton mig på en alla hjärtans dag present, nämligen en hotellnatt och middag!!! Så mysigt, så jag bjöd i min tur med Anna.

Eftersom att vi hade tränat med min personliga tränare innan så hoppade vi genast in i duschen när vi kom till hotellet. Sen satte vi på oss morgonrock och tofflor och la oss i sängen och drack bubbel och åt jordgubbar.

Sen fixade vi oss i lugn och ro samtidigt som vi lyssnade på musik. Anna fixade min ögonskugga, och la en liten extra touch på mina ögonbryn och min contour. Visst blev det bra?

När vi var klara gick vi ner till restaurangen på hotellet där vi hade bokat in en fyra-rätters middag kvällen till ära. Hela hotellet var fyllt med röda hjärt-ballonger och kärlekspynt. Jättemysig grej!

Hur fin är hon inte min Anna Banana?

Inte trodde jag att Instagram skulle para ihop mig med en sån här bra vän för två år sedan!

Förrätt nummer 1

Förrätt nummer 2

Varmrätt

Jag med det största rödvinsglaset jag någonsin sett. 

Haha alltså det var riktigt sjukt.

Efterätt

Hade en supermiddag och bara satt och pratade om allt och inget. Vi planerade sommaren, öppnade upp oss om jobbigare saker och skrattade ikapp roliga minnen. Efter middagen drog vi på oss klackarna och styrde kosan mot Annexet där det var Lights Festival, men mer om det imorgon i ”Min helg i bilder inlägget” tänkte jag.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna