Har blandat nytta med nöje idag. Började dagen med en promenad, storstädning hemma i lägenheten och så la jag upp ett samarbete på Snapchat. Sen mötte jag upp Dani, Mini och Amanda och hennes bebis Chloé för en lunch på Riche.

Åt deras kallröktalax sallad. Den var supergod! Vi chit chattade lite om resor och varför jag är rädd för bebisar… Eller alltså rädd och rädd men blir så obekväm och stressad om en bebis börjar gråta om jag håller i den t.ex. därför låter jag dem helst bara vara. Sen vet jag inte riktigt hur jag ska hålla i dem heller för den delen eller vad jag ska göra med dem liksom. Sitter mest som en förstenad person när bebisar är i närheten av mig haha. Gud, det här låter ju helt sjukt men jag är säker på att fler av er känner igen er i detta. Chloé verkar ju dock vara den lugnaste och sötaste bebisen ever.

Och Amanda åt deras burgare, den såg riktigt god ut men tänkte försöka hålla mig till de lite nyttigare alternativen i veckorna nu så att man kan komma i form någon gång hehe.

Amanda och Dani, in och läs deras bloggar också!

Efter lunchen tog vi vårt pick och pack och gick bort till Broms och varje gång jag kommer hit säger jag åt mig själv att jag borde hänga här oftare, det ligger ju bokstavligen ett stenkast ifrån min lägenhet där jag bor idag. Det är ju så mysigt!

Detaljbild på min outfit!

Och min lilla bästis Dani. Sa det till henne igår när vi pratade i telefon men fan vad glad jag är för att jag har henne i mitt liv. Hon är verkligen en stjärna!!! 

Sitter fortfarande på Broms och jobbar…. Och börjar bli lite hungriga nu så kanske tar en liten middag här också. Tack för att ni tar er tiden och svarar på enkäten by the way, har redan fått 300 svar på endast 2 timmar. I LOVE YOU!!!!!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna