Hängde med Dani stort sett hela dagen igår och staxt efter att vi skiljts åt ifrån Broms så ringde vi varandra igen, eniga om att vi inte ville att dagen skulle ta slut. En halvtimme senare beslutade vi oss för att gå till Nybrogatan 38 för att ha date night och äta middag tillsammans.

Beställde in lite olika små rätter som delade på samtidigt som vi unnade oss ett varsitt glas rödvin. Tycker det är så mysigt att både jag och Dani älskar att göra det lite lyxigare och härligare för oss även på vardagar. För vad vore livet om man bara gick och längtade efter helgen hela tiden? Och bara levde efter helgen? Nä, även fast det är måndag så får man unna sig och göra det där lilla extra.

Vilket fall så diskuterade vi vänskap och vad vänskap är för oss, pratade kärlek, kollade oss nyfiket omkring bland de andra bordsgästerna för att försöka lista ut vad de jobbade med och vad de hade för relation med varandra. Sen analyserade vi oss själva också och varför vi tror att vi reagerar som vi gör i vissa situationer osv.

Dani blev sedan genast sugen på samma efterrätt som tjejerna vid bordet bredvid beställde in så avslutade middagen med det. Tack ännu en gång livet för middagar och kvällar som dessa. Det är ju alla sådana här spontana, mysiga kvällar jag minnas om några år.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna