Alla hjärtans dag

Vaknade av att ett FaceTime samtal ifrån andra sidan atlanten. Gulligt, jag vet. Men han är inget för mig och han ringde inte för att det var alla hjärtans dag utan bara för att brukar ringa mig då och då. Det kändes ändå fint att han tänkte på mig men sen kan man ju inte utesluta att han kanske ringde 3 eller 5 till andra tjejer också. Eller hur?

Tror ni på att vi är menade att spendera hela livet med en endaste person? Jag vill så gärna tro det men ärligt talat så vet jag inte längre. Det känns som att alla bara går och tänker att gräset är grönare på andra sidan hela tiden. Samtidigt som någon annan tycker att man bör ha flera stycken älskare. En som man finner trygghet hos och en som man har passion och spänning tillsammans med. Men så vill inte jag att det ska vara. Jag vill ju ha allt hos en och samma person. Är det så jävla mycket begärt egentligen? Jag hoppas inte det. Men det får väl tiden avgöra. Nu ska vi prata om vad jag ska göra idag och vad jag har gjort tidigare år exakt den här dagen. Häng med..

I år… Har jag, Dasha och Anna bokat “Fifthy Shades Darker” och efter bion så ska vi MIDDAGSGLÄNSA (som Dasha så fantastiskt kallar det) på någon krog här i stan. Det lär bli en hel del män och kärlek som samtalsämne ikväll och det ser jag väldigt mycket fram emot.

För 1 år sedan…. “Dumpade” jag sjukt nog en kille som jag tyckte otroligt mycket om. Vi hade varit on and off i flera månader och jag hade berättat för honom flera gånger tidigare att jag inte var redo att ta nästa steg med honom men det var nog inte förrän förra alla hjärtans dag som han verkligen förstod det… Stackarn… 

Spenderade sedan dagen och kvällen med Filippa hemma i Norrköping, vi styrde middag på en restaurang med några killkompisar, gick ut och dansade så gick vi och såg “How to be Single” på bio dagen efter.

För 2 år sedan… så bodde jag i Dubai och jobbade som barnflicka. Egentligen ville jag gå och se “Fifhty Shades of Grey” med mina tjejkompisar men eftersom att mellanöstern har lite andra restriktioner på vad som får visas så rekommenderade min värdfamilj mig att inte gå och se den då de tagit bort en massa scener ifrån filmen. Istället satt min värdmamma och jag och drack lite vin och åt mörk choklad och pratade om livet.

Sen skrev jag den här otroligt dumma tweeten. 

Hahah alltså jag har skrattat hela morgon åt det här… Vad tänkte jag med? Jag tänkte ju inte alls. Men sådär kan jag vara ibland, bara slänga ur mig saker som inte blir så bra haha.

För 3 år sedan… så skickade jag faktiskt ett riktigt kärleksbrev (mer än två A4 sidor om jag minns rätt… på posten….) till en kille jag tyckte brydde mig otroligt mycket om, men eftersom att vi båda befann oss på en varsin sida av jordklotet så firade jag inte dagen med honom trots att jag inte önskade mig något annat. Istället blev jag bjuden på dejt av en rätt välkänd surfare, men eftersom att jag blev för nervös för att åka dit (hade bara träffat honom snabbt på Hawaii några veckor tidigare) så spenderade jag istället kvällen med TVÅ främmande män??? Logiken i det? Haha, det här blev en sjukt händelserik alla hjärtans dag iaf. 

Köpte rosor, tände ljus och gjorde det mysigt i strandhuset vi bodde i…

Jag och Lisa (en tjejkompis som bodde med mig och Linnea i Australien ett tag) fick nämligen för oss att vi ville styra upp en blind date med två svenska killar. Sagt och gjort så gick vi och handlade ingredienser för middagen, lagade min favoritpasta, hetsdrack några shots (för att vi var så nervösa) och bjöd hem två killar vi aldrig tidigare varken träffat eller pratat med på middag och vin. Kvällen blev inte alls som vi hade tänkt oss… Men tack och lov så hade killarna jag bodde med styrt hemmafest hos en annan kompis som vi kunde smita iväg på senare… Puh!

För 4 år sedan… hade jag pojkvän (hör och häpna) och spenderade alla hjärtans dag med honom ute på hans landställe. Han lagade för- och varmrätt och så stod jag för efterrätten. Vi kollade på romantiska komedier (min favorit filmgenre) framför en tänd brasa och en massa ljus och bara myste. Det är så roligt för i efterhand så har killen jag var tillsammans med berättat hur besviken jag sett ut när han inte hade några rosor med sig till mig när han skulle hämta upp mig. Varpå han sedan sprang in på en matbutik och låtsades som att han hade glömt någon ingrediens till matlagningen och köpte dom där jäkla rosorna till mig haha.

För 5 år sedan… så blev jag faktiskt dumpad av min dåvarande kille. SERIÖST???? Vem gör ens slut på alla hjärtans dag? Har man ens ett hjärta då? HAHA…. Vilket fall så var jag ju helt förkrossad, men eftersom att jag hade världens finaste bästisar så åt vi glass och mörk choklad och så låg jag och grät med huvudet i täcket till starka kärlekslåtar….

Nydumpad? Läs den här listan om “Hur du kommer över honom”

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna