Slog mig precis att jag inte berättat om min alla hjärtans dag för er ännu. Stockholm var så soligt och härligt så redan när jag begav mig bort mot Dasha där på förmiddagen för att spela in podd kände jag att det skulle bli en bra dag. Efter vår poddinspelning som blev rätt analyserande och djup (in och lyssna) så promenerade jag hem igen och sprang några ärenden.

Sen mötte jag upp tjejerna på Sergel för att se Fifty Shades Darker tillsammans med hundratals andra tonåringar som fnissade, viskade och applåderade under hela filmen…. Blev faktiskt lite besviken på filmen för samtidigt som att jag tyckte att den var lite långtråkig så hände det väldigt mycket, väldigt snabbt. Både Dasha och Anna som läst böckerna sa åt mig att jag måste göra det för att förstå och för att gilla den – så det får helt enkelt bli av på nästa semester.

Sprang sedan upp på ett snabbt glas bubbel hos Dasha och sedan kom en taxi och hämtade oss för att köra oss till Papà (Italianos bakficka) där vi hade bokat bord för en trevlig middag. I taxin fick vi champagne och jordgubbar, sån jäkla lyx!!!

Till vår allas förvåning så var det typ endast par på restaurangen (hade ju ändå hoppats på att det skulle finnas lite singlar ute även på alla hjärtans dag). Men icke sa nicke… Vilket fall så har jag känt att det blivit lite fööööör mycket trevliga middagar ute på senaste så försökte välja med hjärnan och inte med hjärtat den här gången. Det slutade med två förrätter, carpaccio och mozzarella. Carpaccion var fantastisk så den vill jag varmt rekommendera. Till middagen dracks det bubbel och så pratade vi självklart MÄN.

Vilket sedan förde oss till hur, när och var jag och Dasha lärde känna varandra (det var nämligen mitt uppe i break-upet jag och min första kärlek hade). Och eftersom att denna konversationen oss emellan fanns på Twitter så kunde vi ju också hur enkelt som helst gå tillbaka och läsa den vilket var såååå roligt. Detta var ju ändå år 2013 och inte trodde nog varken Dasha eller jag där och då att hon och jag skulle sitta 4 år senare och äta en alla hjärtans dag middag tillsammans.

Avslutade middagen med en cappuccino och promenerade sedan hem runt 23 med lite Erik Hassle i lurarna. Lyssnade mycket på honom förut och nu har jag liksom hittat tillbaka så kör “Don’t Bring Flowers After I’m Dead” på repeat all day all night typ.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna