Fick ett bud ifrån Glossy Box igår men trodde bara att det innehöll en vanlig Glossy Box med lite extra Valentine´s kärlek. Inte hade jag någon aning om att det skulle ligga två flygbiljetter till Paris där i för mig och Molly så när jag öppnade boxen imorse bokstavligt talat skrek jag rakt ut. Ni kan se min reaktion på min Snapchat för tänkte snapchatta alla buden jag fick igår (heter fortfarande @hannafribergs).

Älskar också att programmet innehåller två av favoritställen – Miss Kō och Obermama 

Gud ser så mycket fram emot den här resan. Hoppas att Molly också kan följa med. Har försökt få tag på henne hela morgonen men hon är ju på Aruba och har det härligt. Jaja, nu ska jag ta mitt pick och pack och bege mig till Västerås några dagar. Puss <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna