Haha, rubriken lät sjukt dramatisk men jag undrar verkligen hur jag ska träna nu efter operationen. Får ju vara jätte försiktig med att lyfta saker på flera veckor som jag har förstått det och samtidigt är det väl viktigt att inte bysten ”guppar” för mycket så löpningen är ju utesluten för länge sedan.

Har ni tips på bra övningar alt pass som jag kommer kunna göra? Spinning? Går det? Jag har ingen aning. Vilket fall så passar jag alltid på att träna med min ”gamla” personliga tränare Patrik när jag är hemma i Västerås och eftersom att jag varit det både idag och igår så bokade jag självklart in två stycken pass med honom.

Igår körde vi marklyft, utfallssteg på massa olika sätt, en ryggövning och så avslutade vi med flås (repet)… Tycker att det är så givande och bra att träna med en personlig tränare och behöver verkligen hitta någon jag kan träna med i Stockholm för de bästa investeringarna man kan göra är väl ändå dem man gör för sig själv och sin hälsa. Don’t you agree?

Fick även några bra övningar jag kan göra hemma, för min fot, då jag fortfarande har ont i den…. Har haft ont i den enda sedan december nu, så försöker verkligen göra allt jag bara kan för att den ska bli bra så fort som möjligt igen. Det börjar bli sjukt tröttsamt nämligen..

Haha, fasen nu när jag sitter och skriver det här inlägget så känner jag mig sjukt otaggad på eftermiddagens pass… Men ska ge järnet för det kommer ju garanterat bli det sista hårda träningspasset jag gör på ett tag så wish me luck!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna