Bestämde oss för att köra en lugn fredagskväll så istället för The Weekend så spelade vi honom på högsta volym hemma hos Dani medan vi lagade mat. Jag bestämde mig för att freestyla fram en sallads bowl.

Det enda vi gjorde var att koka upp bulgur, steka lite pinjenötter och sen slänga i avokado, soltorkade tomater, ruccola, bönor, körsbärstomater, rödlök, sötpotatis och granatäpplen.

Det blev så himla gott, verkligen perfekt blandning mellan sött och salt. Sen kunde man även ha lite sweet chili sås och toppa med om man ville. Hade varit gott med feta i också men Dani är inget big fan av det så skippade det den här gången.

Sen drack vi vatten ur vinglas just för att jag tycker att det känns så mycket festligare och blir lite godare! Sjukt det där egentligen, vad man kan lura hjärnan.

Dani blev superimponerad över mina matlagningskunskaper, hon var så skeptisk i mataffären när vi var och handlade men oj vad hon fick äta upp det sen haha.

Efter middagen gjorde jag mina chokladbollar och så sköljde vi upp några jordgubbar och även här imponerade jag. Dani trodde inte på att det bara är dadlar, havregryn, kokosolja, kakao, vatten och salt i bollarna. Hon trodde att jag hade ”fuskat” och haft i något annat haha.

Här hittar ni receptet på bollarna!

Resten av kvällen satt vi bara och pratade i soffan, satte inte ens på tv:n utan bara umgicks med varandra. Vi körde även en liten lek på en app på telefonen, det var som pek-leken fast ”vänskapsfrågor” liksom. Så mysig grej. Ser faktiskt fram emot många sådana här lugna, sköna hemmakvällar nu (lär ju bli en del med tanke på operationen).

Hoppas ni också hade en mysig fredag och att ni som var på The Weeknd fick en fantastisk kväll! Berätta, hur var han live? Har hört väldigt blandade åsikter.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna