Kickade igång fredagen med en mysig liten kaffe i Sturegallerian tillsammans med Dani och min lilla favorit. Hur gullig är hon i hennes röda lilla polo tröja? Man vill ju bara gosa med henne.

Det är inte speciellt mysigt att sitta i Sturegallerian egentligen men jag tycker det är kul om man är sugen på att kika på folk för varenda gång man är där så stöter man ju in i någon man känner.

Sen kom Fang förbi och så gick vi och satte oss på Tures och åt lite lunch. 

Sen åkte jag och Dani iväg och tränade och så duschade vi och gjorde oss i ordning för myskväll deluxe. Jag satte på mig mitt favoritset ifrån Petra Tungården for Softgoat Cashmere. Det är rosa, det är mysigt och det är i kashmir. Kan det bli bättre?

Mötte upp Dani på Ica och handlade ingredienser inför middagen…

Och sen hjälptes vi åt att laga mat och gosa lite med Mini (och resten vet ni ju eftersom att jag bloggade om vår myskväll redan i lördagsmorse)…

Det blev lördag och jag var uppe med tuppen som vanligt. Så gjorde en stadig frukost då jag skulle iväg och träna. Det blev havregrynsgröt med frukt och nötter. Mmmm, älskar havregrynsgröt!

Lagom när jag blev klar med frukosten smsade Dasha och frågade om jag var sugen på en powerwalk, vilket passade mig perfekt då jag inte hade något speciellt att göra fram tills mitt träningspass på Urban Ride började.

Jag hade på mig en snygg bomberjacka härifrån (klick!) – adlink, en hoodie ifrån Bikbok (klick!) – adlink och ett par tights ifrån Reebok. Sen hade jag mina favoritsolisar ifrån Quay (klick!) – adink.

Älskar att vi båda hade rosa solisar på oss och att solen sken. Det var verkligen en riktigt härlig morgonpromenad och mysigt också att få hänga lite med Dasha. She’s a superstar!

Efter träningspasset hade jag och Dani bokat in en tjejbrunchRiche. Vi delade på en Eggs Royale och Bookmaker toast och bara myste. 

Dani drack någon Bellini också och jag också gärna beställt in en, men jag höll mig till vatten. Känns dumt att dricka någon form av alkohol innan operationen trots att det säkert inte hade gjort något.

Sen försökte hon övertala mig om att man måste beställa in efterrätt och dela på när man äter brunch, jag höll inte med och sa att jag inte ville ha något trots att Dani försökte och försökte… Till slut kunde hon inte hålla sig så då beställde hon in en Gino som dessert. Jag smakade bara en tugga och jesus, vad den var magisk! Men sen var det tack för mig, jag måste verkligen försöka hålla igen nu känner jag.

Efter brunchen hann jag bara hem en snabbis innan det var dags att bege sig ut mot Täby och mina kusiner. Både min faster och min mamma har ju fyllt år nyligen så då blev det lite födelsedagsfirande hemma hos dem. Det bjöds på en supergod räkpasta som jag tvungen att ta receptet på.

Sen kollade vi mellon och myste i soffan. 

Här med Mollie, den ena av mina två små 4 år gamla tvillingkusiner.

Söndagen kickades igång med frukost för tre. 

Kan ni gissa vilken som är min?

Sen fick jag ett ryck och rensade garderoben på kläder samt satte igång ett tvätt-marathon. Gäller ju att passa på med sådana praktiska saker när mamma och pappa är i stan 😉 Inte sant? Haha.

Resten av söndagen har jag bara sprungit ärenden och hunnit med hela fyra stycken lägenhetsvisningar. Den sista vi kikade på gillade jag supermycket, den ligger däremot inte riktigt i områdena jag kikat på tidigare men jag känner mig ändå villig att vidga vyerna lite. Denna som jag gillade så mycket låg i Vasastan men ändå inte borta vid St: Eriksplan utan fortfarande nära Stureplan och typ precis där Molly bor, så vi får se vad som händer med den.

Nu har det precis ätits burgare och resten av eftermiddagen kommer spenderas framför datorn. Har en del jobb att hinna ikapp nu innan THE BIG DAY.. och imorgon har jag en helt fullspäckad dag. Föst ska jag på möte hos Devote för att presenteras för deras säljteam så att de kan lära känna mig lite bättre. Sen ska jag springa förbi min frisör för att plocka ur mitt löshår inför operationen och sen måste jag åka till Västerås för att åka till sjukhuset och fota bysten samt prata med narkosläkaren. Gud, börjar bli nervös nu… Vi kan prata mer om operationen och mina tankar just nu senare ikväll… Puss!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna