Försökte ta någorlunda bra bilder imorse på min byst så att ni ser hur den ser ut nu dagen innan operationen. Det sjuka är ju att jag själv inte ens vet vilken kupstorlek jag har eftersom att jag ALDRIG köper bh:ar (äger två bh:ar av samma model som jag pendlar med…) men sist jag kollade så hade jag iaf 32DD i USA vilket motsvarar ca 65E här hemma i Sverige tror jag. 

På min Snapchat (@hannafribergs) har många av er frågat vad som krävs för att man ska få operationen via landstinget och detta är endast något man får om man har en viss kupstorlek och problem med bysten. Med problem menar man att du mår dåligt över din byst, att den hindrar dig från att göra saker i vardagen, att du har rygg- och nackproblem och känner dig obekväm i kläder osv. 

Första steget för att få en operation via landstinget är att ringa till sin vårdcentral och boka tid med en sköterska för att berätta om sina problem. Därefter gör sköterskan en bedömning om du ska bli skickad till landstingets bröstenhet för undersökning eller ej. Viktigt här också att du inte pendlat så mycket i vikt och har en stabil vikt, då du ofta får en större byst om du går upp i vikt.

När jag ser dom här bilderna känner jag mig ännu säkrare på mitt beslut. Får nästan ont i nacken av att bara titta på bilderna haha. Något mer ni undrar över nu innan operationen? Vilken storlek jag ska gå ner till vet jag faktiskt inte än, ska träffa en läkare om två timmar för att prata mer om det. Men min spontana känsla är hellre mer, än för lite.

By the way, tänkte göra en videoblogg om operationen också. Fick massa önskemål om det igår så har redan börjat lite smått. Något speciellt ni vill att jag pratar om där eller visar er?

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna