Har listat mina top 5 favoritresmål åt er, de kommer utan inbördes ordning och jag skulle verkligen varmt vilja rekommendera er alla att åka till dessa fem ställena. Det är mina absoluta favoritställen jag någonsin rest till och då har jag ändå varit runt i världen en hel del. Det finns självklart fler städer och länder som jag också tycker extremt mycket om som typ Australien, Portofino, Dubai, Tulum i Mexico, London och Jamaica. Men det här är ändå mina top 5!!!

NEW YORK

Vi börjar med New York, som faktiskt är klass för sig, den här staden går på riktigt faktiskt inte att jämföra med någon annan i hela världen för ingen annan stad i hela världen kan ärligt talat mäta sig med The Big Apple. Jag älskar den oändliga pulsen, alla de fantastiska restaurangerna, utelivet, människorna, atmosfären, skyskraporna, Soho, taxibilarna, Central Park, allt. Jag älskar allt med New York.

För att uppleva New York på bästa sätt tycker jag att man ska snöra på sig promenadskorna och åka så mycket tunnelbana som möjligt. Googla och sök en hel del information innan avresa också så att du har lite koll när du kommer dit. Det kommer bli mycket roligare för dig om du gjort lite research, annars blir det oftast bara överväldigande och rörigt.

Missa inte restaurangen Catch, klubben Avenue, att promenera över Brooklyn Bridge, brunch på Buvette, majsen på La Esquina och att hänga mycket i Soho.

IBIZA

Ibiza truly is ”The Magic Island”. Den här ön är så mycket mer än fulla ungdomar och nattklubbar som är öppet till 8 på morgonen. Ibiza är en ö för alla och här finns så mycket vackra vyer, bra restauranger och roliga saker att hitta på.

Ingen får missa att åka ut till ön Formentera. Det är ett av de mest fantatiska ställen jag någonsin besökt. Vattnet är verkligen turkost och stranden helt kritvit. Åk dit och ni kommer förstå varför det kallas Europas Karibien. Ute på Formentera måste ni sedan äta lunch Juan y Andrea. En festlig restaurang på stranden med fantastiska skaldjur- och fiskrätter. Här sitter du med fötterna i sanden medans du äter och alla är så sjukt snyggt bohemiskt klädda. Det är fransar, det är färger och det är tunna tunikor, färgglada smycken, pärlor och virkade toppar.

ISLAND

Island är helt fantastiskt och jag var helt blown away efter min och Mollys lilla resa dit i vintras. Åk dit 4-5 dagar, hyr en bil och försök hinn med så många sevärdheter du kan. Missa inte Blue Lagoon, vattenfallen Gullfoss och Skogafoss, Kerid (kratern), Geysir (där det sprutar kokande vatten ur marken), Northern Lights, den svarta stranden, Glaciärerna och typ de två coolaste ställena där Justin Bieber spelade in sin musikvideo. Det ena är en canyon som heter Fjadrargljufur och det andra är ett ställe där det flyter runt isblock och det heter Jökulsarlon

Googla allt detta och ni kommer förstå vad jag menar. Så häftigt! Island är helt klart ett utav de absolut ballaste ställena jag någonsin besökt. Jag vill verkligen åka tillbaka dit för att utforska ön mer.

Tips att gå in på den här tjejens blogg för att se mer coola ställen på Island.

PARIS

Blev förtrollad av den här staden sedan Danijela visade mig ”The good side of Paris” där för ett år sedan. Det är lyxigt, det är pampigt och det är så fint att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen ibland. Det jag också älskar med Paris är att det är precis lika mysigt att åka hit med sin mamma som med sina tjejkompisar eller pojkvännen. Här finns något för alla liksom.

Mina absolut favoriter i Paris är Hotel Costés, Ober Mama, Kong och Ralph’s (Ralph Laurens restaurang). Bokar ni in dessa 4 ställen på Paris resan så är ni klappade och klara sen, jag lovar er!

LOS ANGELES

Min sista men kanske smaskigaste favoritstad är ju självklart L.A. Vet att det kan ta sitt lilla tag att hitta charmen med den här pärlan men när du väl gör det kommer du dö för Los Angeles. Jag älskar kontrasterna här, med bergen, havet och storstaden och att du kan göra precis allt här eftersom att precis allt finns här. 

Åk inte härifrån utan att ha hakat på ett Houseparty i Hillsen, ätit på Gracias Madre och Cecconi’s, kört en mysig fika eller lunch på Malibu Pier Café, hikeat Eagle Rock, ätit något nyttigt på Urth Café och cyklat eller åkt rullskridskor i Venice.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna