Kycklingsallad med senapsmarinad

Det är så typiskt att min mamma har börjat blogga nu när jag har flyttat hemifrån för nu har hon helt plötsligt börjat göra sååååå mycket god och hälsosam mat hemma så att hon kan tipsa om det på bloggen. Häromdagen gjorde hon en fantastiskt god kycklingsallad till middag, den var sådär farligt god att man inte kunde sluta äta liksom.

Här är recept på salladen på mammas blogg!

Banan- och jordnötssmör glass

Inte nog med det, det blev efterrätt också och den här ska jag försöka mig på själv ikväll för WOW. Det är en banan och jordnötssmörsglass (OBS!! Smakar ej mycket jordnötssmör, jag gillar ej det egentligen) och även denna är självklart nyttig. Älskar också att den var väldigt mastig vilket gjorde att man inte behövde så mycket för att bli nöjd. Perfekt att göra om man är sugen på något sött efter middagen men ändå vill hålla sig inom de hälsosamma ramarna.

Här är receptet på glassen!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna