“Jag lever!!” var det första jag tänkte. “Gick allt bra?” var det första jag sa och *tittade ner under täcket*, var det första jag gjorde.

Har äntligen fått komma hem ifrån sjukhuset och titta vad jag möttes av när jag kom hem – ett blombud ifrån en bloggläsare (!!!!!). Tårarna bara forsade när jag fick se dom här och när jag läste det tillhörande kortet. Herregud vad ni är fina. Herregud vad du är fin, Ebba. Tänka sig att den här fantastiska Ebba har lagt ner tanke, tid, energi och pengar på att skicka blommor till mig. Nä, mitt lilla hjärta klarar inte av den tanken just nu. Jag är så gråtig…

Tänkte blogga mer om själva operationen senare men nu måste jag bara vila lite. Har ganska så ont i bysten eller det är liksom en brännande/ stickande känsla. Men nu vet ni i varje fall att allt har gått bra och att jag mår fint. Kram på er <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna