God morgon!

Har sovit jätteoroligt hela natten men det är kanske inte så konstigt eftersom att jag låg och föreställde mig igårkväll hur jag snart kommer ligga nedsövd och naken på en brits medan någon skär upp mina bröst, flyttar mina bröstvårtor och sedan syr ihop dem igen… Vill jag bara få det här överstökat nu, sövas ner och sen vakna upp och höra läkaren säga ”operationen har gått exemplariskt och du får åka hem när du känner dig redo”. Fan, jag är verkligen as nervös och ju mer jag tänker på det desto jobbigare blir det. 

Senast eller faktiskt den enda gången jag har opererat mig så var jag 8 år gammal och det enda jag minns ifrån det ingreppet är att jag mådde superdåligt när jag vaknade… Jag hoppas därför innerligt att det kommer kännas bättre den här gången och att jag inte ska ha så ont. Men det kan jag ju inte veta nu och det är väl bara att förbereda sig på att det kanske inte blir en dans på rosor det här.

Nä, nu måste jag sluta tänka. Vi ses om några timmar, med ett par förhoppningsvis nya, fina och friska bröst! Kram på er och tack för alla lyckönskningar och fina ord ni har överöst mig med de senaste dygnen. Ni är så jävla fina <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna