Försökte göra en liten videoblogg om operationen och det gick väl helt okej men känner också att den blev väldigt utlämnande. Det var både pinsamt och jobbigt att filma på sjukhuset (som ni kanske märker i videon…) Så det blev endast en liten del därifrån. Haha, usch ser helt förstörd ut där direkt efter operationen när jag inte får fram ett ord utan bara grinar…. Var alldeles likblek och chockad och det var knappt så att min egna mamma kände igen mig när hon skulle hämta upp mig ifrån sjukhuset haha.

Hoppas ni gillar videon, har försökt besvara alla frågorna ni har haft och har ni fler får ni gärna ställa dem här i kommentarsfältet så kan jag göra ett inlägg med frågor och svar om allt. Kram <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna