Längtar så mycket tills jag kan låta brösten hänga fritt och köpa nya bikinisar i sommar för nu väntar verkligen en jobbig läkningsprocess och mycket fix och trix med brösten…

Pratade med en sjuksköterska igår för att stämma av att allt har gått som det ska under första dygnet och då passade jag även på att ställe henne några frågor som dykt upp under dagen inför läkningsprocessen. Vet inte alls om ni tycker att det är spännande och intressant att läsa om detta men tänkte ändå att det kan vara lite roligt att veta.

– Jag får inte ta av mig bandaget eller duscha överkoppen på en hel vecka (kan självklart raggarduscha lite)

– Jag ska tänka och agera som att jag är nyopererad i två månaders tid (alltså vara försiktig)

– Jag får ej lyfta tungt under två månaders tid

– Jag måste ha en sport bh dygnet runt i två månaders tid

– Jag ska försöka röra på mig så mycket jag kan så att jag inte får någon blodpropp någonstans

– Jag ska vara noga med att ej låta ärren utsättas för sol under hela det kommande året

– Jag måste sova på rygg ett bra tag framöver (typ den jobbigaste punkten….)

Jag kommer även troligtvis att behöva tejpa mina ärr det kommande året beroende på hur fuktig jag är just vid ärren. Sen är det otroligt jobbigt att det kliar så mycket just nu med bandaget och allt men tydligen är det ett tecken på att såren läker så det är väl ändå positivt. En annan skön grej är att jag slipper ta bort stygnen, de stygnen jag har försvinner tydligen av sig själv THANK GOD. Det ska annars göra riktigt ont att dra bort det.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna