Vet inte vad det är med oss tjejer och vår obsession kring frukost men jag skulle ju kunna äta det tre gånger om dagen istället för vanlig mat utan några som helst problem. Och min mamma är precis likadan, därför gjorde hon i ordning nyttiga blueberry bowls till lunch häromdagen åt oss. Vet inte exakt hur hon gjorde dem men det är inte det viktiga heller tycker jag utan de härliga med just sådana här bowls är ju att du kan mixa ihop dem lite hur som helst beroende på vad du har hemma. Tänkte däremot att jag kan tipsa er om lite ingredienser som är goda att ha i…

Ingredienser att göra bowls på: Banan, avokado, frysta bär, mandel- /havremjölk, dadlar, turkisk yoghurt, acaibär m.m

Gott att toppa med: chiafrön, nötter, frukt och bär, gojibär, mullbär, kokosflingor

Vad brukar ni ha i era bowls?

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna