Serier jag kollar på just nu:

1. Bonusfamiljen
Gillade ni Solsidan kommer ni gilla detta. Tycker det är så roligt och mysigt program för precis lika många gånger som jag skrattar så gråter jag åt det. Ni måste se detta!

2. Innan vi dör 
Innan vi dör är lite som Gåsmamman (och har ni inte sett det måste ni se det!!!!!). Vilket fall så är det en svensk thriller-serie som utspelar sig här i Stockholm och det är såååååå bra.

3. Homeland
Det har ju kommit ut 5 nya avsnitt nu så alla de har jag sett de senaste dagarna. Har ni inte sett Homeland måste ni börja NU! De första 2 säsongerna är brutalt spännande och nu börjar äntligen den nya säsongen också bli det.

4. Designated Survivor
För alla 24 älskare, Keifer is back men den här gången som president i vita huset. Den tidigare presidenten dör nämligen i en terrorattack och Keifer blir därför utvald som ”Designated Survivor” (president).

5. 24 Legacy
Det här är väl iofs ännu bättre för alla 24 älskare, eftersom att 24 is back!! Men den här gången med andra skådisar. Jag var skeptisk till en början men det är ju precis lika bra som tidigare. Jag älskar den nya ”Jack”.

6. Riverdale
Det nya Pretty Little Liars for sure! Aningen barnsligare serie än de föregående, men jag tycker att det är bra. Det har bara kommit ut 5 avsnitt och jag såg dem alla igårkväll haha.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna