MIN HELG I BILDER

I fredags tog vi mitt pick och pack och åkte hem till Stockholm igen. Sen hjälpte mamma och pappa mig att handla, packa upp, hämta paket och fixa i lägenheten. Min mormor sa åt mig att köpa mig en fin bukett blommor ifrån henne så gick förbi en blomsterbutik i Fältöversten och köpte några ljusrosa tulpaner.

I ett av paketen som vi hämtade ut fanns den här fina tavlan av en gullig läsare som målat av mig. Hur fin? Tycker den är as snygg! Älskar den! Vill ha fler tavlor på mig själv haha, är det egocentriskt? 

Sen lagade pappa middag, det blev torsk med blomkålsmos och en räkröra och sallad. Supergott! Och nej, jag drack inte rödvin. Fotade mammas tallrik, den var finare än min egna hehe. Resten av kvällen spenderades i soffan framför tv:n.

Sen blev det lördag och sol så pudrade på mig lite, satte på mig understället och…

Åt frukost med mamma och pappa innan…

Moa kom förbi mig för att gå en promenad i solen. För er som hängt med här på bloggen ett tag så känner ni säkert igen henne, min barndoms-bästis. Men för er som inte känner igen henne så är det här Moa. Världens finaste och klokaste tjej som jag känt sedan jag var 3 år gammal. Hon har precis flyttat hit till Stockholm ifrån Norrköping så ni kommer nog få se henne en del här i bloggen framöver.

Vi gick den s.k “snobb-rundan” och det blev en långsam promenad minst sagt. Kände mig som en pensionär och fick ta tag i Moa flera gånger för att jag var rädd för att halka till och sträcka till något. Det gick bra men oj vad trött jag blev. Det märks ju verkligen att kroppen inte är som den ska. Kände mig väldigt svag idag.

Efter promenaden följde Moa med in på en kopp te och sen var hon tvungen att springa iväg och köpa en inflyttningspresent till en kompis medan jag la mig i soffan och brände några avsnitt av Sex And The City.

Åt Chicken tikka masala till middag och sen såg vi Melodifestivalen och åt mango med grädde. Ätit det någon gång? Supergott faktiskt. Mellon däremot.. Inget bidrag föll mig i smaken faktiskt. Inte ens Loreens… 

Söndagen bjöd på en till promenad men denna gången med mig själv som sällskap. Började gå runt Djurgården men det var alldeles för halt så vände och tog en runda inne i stan istället där det kändes lite tryggare att gå runt hehe. Gick bland annat förbi Anna på hennes jobb på H&M och kramade om henne lite, vi har ju inte setts på typ en vecka nu. Lyssnade sedan vidare på den här listan resten av promenaden.

Sen blev det lite snacks innan middagen. Haha, det såg inte alls så värst gott ut ser jag nu men det är en guacamole med keso och salsa i om ni undrar vad det är för konstig röra.

Till middag blev det sedan hemmagjord pizza. Så gott och så enkelt att göra.

Efter middagen tog jag av mig sport bh:n för första gången sen operationen bara för att lufta lite och se hur det kändes och se hur brösten såg ut men oj vad jag inte skulle ha gjort det. Fick panik. För det första så var ena bröstet alldeles mörkt nertill (troligtvis blod eller blåmärken) men sen så kändes det också som att allt bara skulle ramla av, som att brösten inte satt fast liksom så vågade knappt andas eller prata.

Sen tyckte jag att de fortfarande såg superstora ut så det gav mig också lite panikkänslor. Har vi tagit bort för lite? Då gjorde mamma i ordning ett “hemmagjort bröst implantat” (en plastpåse med vatten) som visade hur mycket vi tagit bort på varje bröst men det övertygade mig ändå inte. Jag vet att brösten fortfarande är svullna och att jag kommer märka skillnad men fasen jag som tycker att det har känts så bra med storleken när jag har haft sport bh:n fick nu lite ångest faktiskt. Vi får se vad sjuksköterskan säger som jag ska träffa på onsdag för att ta bort bandaget.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna