Har precis köpt lite mer färska blommor till lägenheten och ätit hemmagjord pizza till middag och nu går jag runt som ett barn på julafton i väntan på att det nya avsnittet av “Innan vi dör” ska komma ut ikväll. Det har varit en superlugn och härlig söndag hittills och nu ser jag bara fram emot det här avsnittet, sen hoppas jag på att jag kommer kunna somna gott inatt, för jag kunde verkligen inte sova igår. Låg uppe i 4 timmar och bara vred och vände på mig och kikade på mobilen och tyckte att livet kändes tungt med tanke på att jag bara får sova på rygg och jag alltid sover på mage annars…

Men om vi ska se till det positiva nu då och bortse ifrån hur trött jag är på den här jävla sport bh:n jag har på mig, så slog det mig precis vilken fantastisk sommar det här kommer bli. En helt ny värld har ju precis öppnats för mig, jag menar tänk bara hur många fina tunikor, blusar, klänningar med spagettiband och bikinis jag äntligen kommer kunna bära. Jag längtar så! Nu jävlar ska jag se till att läka snabbt.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna