Idag var första gången som jag fick visa mina nya bröst IN REAL LIFE för två av mina närmsta tjejkompisar. Först träffade jag Anna på en kaffe på Snickarbacken 7. Vi satt och myste och snackade skit i typ två timmar.

Jag drack en god matcha latte och Anna en vanlig svart bryggkaffe och så berättade jag allt om brösten och operationen och hon berättade om allt som hade hänt i hennes liv på den här veckan vi inte har setts (vilket var betydligt mer händelserikt än mitt serietittande haha).

Efter kaffen gick vi och åt lunch och sen gick jag hem till Dani för att kramas lite med henne och visa henne mina bröst och hon såg så chockad ut när hon såg mig att jag blev lite rädd. ”Har jag blivit blind?” ”Har brösten försvunnit?”. Dani kunde inte sluta säga hur petit och liten hon tyckte att mitt nya jag var.

Vilket fall så känner jag mig just nu helt slut efter den här dagen. För från att bara ligga i soffan och röra mig lite grann så har jag varit ute på morgonpromenad och hållt igång hela dagen. Därför kommer jag bara spendera resten av kvällen i soffan igen.. Ett nytt avsnitt av Bonusfamiljen kommer ut ikväll. Längtar redan!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna