Alltså gud jag är så ledsen för att det är så oinspirerade bilder och outfits här på bloggen just nu men jag orkar inte fixa mig och jag orkar inte tänka på kläder och jag kan inte ta kort med systemkameran (den är för tung). Hoppas ni har överseende med det…

Usch, det var så jobbigt när jag skulle gå hem idag för bar med mig en kasse på ca 1-2 kg max men trots det så blev det så tungt att jag nästan höll på att börja gråta när jag kom fram till min port. Kommer inte våga bära något nu, för vill ju samtidigt inte få komplikationer och överbelasta bysten fel så att brösten blir hängiga eller snea i framtiden. Måste prata mer med läkaren på onsdag om detta. Vill ju läka så bra som möjligt.

Vilket fall så är min gullis-syrra här nu. Hon kom hem hit till Sverige i lördags för att vara här på besök en vecka och idag har jag äran att få lite kvalitetstid med henne. Vi har precis beställt mat och nu tänkte vi se Bonusfamiljen. Hoppas ni haft en fin måndag, kram på er <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna