Här har ni en snabb liten bild på hur jag har sett ut jag. Orkar inte klä mig speciellt snyggt just nu utan försöker bara vara så bekväm som möjligt. Är i skrivande stund på väg hem till Västerås för att äta middag med familjen, äntligen är ju hela familjen samlad eftersom att Amanda är hemma och hälsar på ifrån Marbella en sväng. 

Är fortfarande jätteorolig för att jag har gått in för hårt med brösten de senaste dagarna. Den känns inge bra och om man kollar på bandaget ser det ut som att det har börjat blöda mer…. Ska ju till Paris på torsdag också, men kanske bör jag stanna hemma och vila upp mig? Jag vet inte, vi får se vad sköterskan som jag ska träffa imorgon säger.. Paris finns ju alltid kvar och inte vill jag ju få komplikationer med operationen.. Den stora utmaningen just nu är verkligen att jag hela tiden måste tänka att jag är sjuk och nyopererad trots att jag känner mig frisk och stark.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna