Hej gänget!

Idag har jag konstigt nog haft lite ont i bysten vilket genast får mig att fundera på om jag gått in för hårt här nu. Har ju legat still typ hela veckan fram tills för två dagar sedan när jag började promenera och ha mig. Känns skönt att jag ska träffa en sköterska imorgon som kan titta på mig och se så att allt ser ut som det ska. Men känns inte alls kul att jag känner mig så otroligt öm idag.

Vilket fall så är jag just nu på Bangerhead och fixar håret. Ska bli så skönt att gå härifrån med utväxten fixad och med lite mer hår igen. Har saknat mina extensions trots att det har varit jätteskönt att slippa dem just den här veckan. Köpte med mig lite lunch hit och fick precis besök av Dasha som kom och pratade lite och lämnade ett kontrakt. Vi sågs även tidigare imorse för att spela in podd.

Glöm inte att unna er en god semla idag! Kram <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna