Före bröstförminskning

Efter bröstförminskning (1 vecka) Kolla leverfläcken på vänster sida så ser ni vilken sjuk skillnad det är på mina bröst.

Var precis hos landstinget och fick se mina nya bröst och jag kan inte ens beskriva hur nöjd och glad jag är över resultat. Alltså WOW. Det här är beyond words och kommer nog vara det bästa jag någonsin gjort för mig själv!!

När sjuksköterskan bad mig att ta av mig sportbhn och lägga mig på britsen fick jag den där panikkänslan igen över att brösten inte satt fast på min kropp, att de skulle lossna och att de enda som höll dem uppe var ärren precis under bysten. Och så kändes det hela tiden när jag inte hade bh:n på mig. Väldigt obehaglig känsla.. När sjuksköterskan sedan började dra bort tejpen kunde jag inte titta längre så blundade och nöp mig själv i armen hela tiden, det gjorde faktiskt inte så ont men det var bara obehagligt och när jag sedan skulle öppna ögonen för att titta ner så vågade jag knappt utan frågade mamma och syrran som satt bredvid om det såg bra ut först. De sa att det var jättefint så då tog jag modet och gick bort för att titta mig själv i spegeln.

Då kom tårarna…. Det såg så fint ut och storleken känns alldeles perfekt. Jag är så glad för att jag vågat genomföra den här operationen och för att det har gått så bra hittills utan några komplikationer. Tack landstinget och tack Yvette som genomförde min operation. Det här kommer bli så bra, nu vill jag bara att det ska vara över med sport bh och kirurgtejp bara.

Får fortfarande inte duscha utan ska tillbaka om en vecka igen. Men nu är i varje fall förbanden borta och så fick jag en liten lösare bh så att jag slipper märkena som skärt in i axlarna av bh-banden för att den förra satt så förbannat hårt. 

När jag ser om här före- och efter bilderna så förstår jag knappt själv vad det är vi har gjort. Tänk att de flyttat bröstvårtorna på mig, att vi tagit bort typ 700 ml bröst ifrån min kropp och att jag numera typ är en C kupa. Gud, jag är så glad!!!! Nu ska jag smsa alla mina tjejkompisar en massa bröstbilder. 

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna