Today is the day!!!!! Om exakt 2,5 timme kommer jag få se mina nya bröst för första gången. Det ska bli så spännande men jag är också förberedd på att det inte kommer se vackert ut, att det kommer vara blodigt och att det kommer vara blått. Men nu när jag tänker efter så är väl det jag ser mest fram emot att bara få bort allt bandage och att jag efter idag äntligen kommer få duscha igen. Woop woop!

Inatt sov jag såååå skönt tills när jag vaknade vid halv fyra och inte kunde somna om… Sen kliar det inte lika mycket idag men istället så råkade jag tappa min telefon rakt ner på mina bröst alldeles precis när jag skulle ta en selfie i soffan hahah. Alltså sån otur! Det är då en jäkla process det här haha!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna