Har precis gjort i ordning lite bananpannkakor till frukost och packat det sista inför Paris. Tänkte försöka äta ganska så hälsosamt nu med tanke på att jag inte kan träna. Vilket fall så ser jag verkligen fram emot att få komma iväg några dagar till en av mina favoritstäder. Har ju princip bara legat hemma i 1,5 vecka och tittat på serier och tagit det lugnt. Fick den här Paris-resan av Glossy Box i alla hjärtans dag present och åker med 9 andra tjejer, en riktig girls-trip med andra ord.

Eftersom att det är Paris Fashion Week kanske man kan spotta lite kändisar och modeller också, vilket alltid är lite roligt. Dani och Bianca har bombat mig med snaps och sett både Kendall, Hailey och Bella Hadid and I’m jealous I must say! Undra om de är lika snygga in real life? Vad tror ni? Jag tror det! Jaja, nu ska jag göra mig i ordning. Ses i Paris!

Här hittar ni ”Min Paris guide”

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna