Eftersom att flyget var försenat och det var mycket trafik, så blev det väldigt stressigt att hinna med middagen vi hade bokat in. Så vi bokstavligt talat slängde på oss nya kläder när vi väl kom fram till hotellet och sprang ner till lobbyn igen där taxin stod och väntade för att köra oss till restaurangen.

Middagen åt vi på en av mina favoritställen här i Paris – Miss Kô. Har till och med lärt känna en bartender/ servitör där nu och roligt nog så jobbade han ikväll så kindpussades och pratade lite med honom också, vilket var skoj. Är det inte något utav det roligaste som finns att känna lite locals i andra storstäder? Den här killen är ju givetvis fransman och jag vet inte om ni minns det men jag berättade även om honom första gången jag var på Miss Kô.

Så här lät det då:

”Lärde bland annat känna en av servitörerna, så han bjöd oss på shots. Det var så roligt hur han i efterhand berättade att han hade hoppats på att han skulle få vårt bord när han såg oss gå in i restaurangen. Ännu roligare hur vi i början uppfattade honom som otroligt dryg och snackade om det varpå han säger: ”Är ni från Sverige?” PÅ SVENSKA!!!!! Det visade sig att han förstod jättemycket svenska, men hur mycket vet vi fortfarande inte då han vägrade berätta det för oss.”

Mina snygga bordsdamer Bianca och Tove!

Så mysiga tjejer <3 Vi har hängt mycket ute på senaste.

Åt givetvis massvis med sushi eftersom att det är deras specialité!

Miss Kô är väldigt coolt ställe med härlig och sprudlande personal, annorlunda inredning och fantastisk service. De har även en DJ som spelar riktigt bra musik. Man ville bara dansa genom hela middagen!

Lite fler snygga tjejer!

Det slank givetsvis ner lite efterrätt också, eller jag smakade bara faktiskt… Drack också bara vatten genom hela middagen. Försöker nämligen hålla igen lite på godsakerna nu när jag inte kan träna. Och det gör mig inte så mycket faktiskt. Känns rätt skönt. Vilket fall så hade vi en supermiddag. Perfekt start på den här lilla Paris vistelsen.

P.S. Eftersom att jag varken har med mig handväska eller kamera (pga ska undvika att bära saker just nu) så har jag snott bilderna ifrån bästa Mollsan. Gud har saknat henne och skrattat åt henne hela dagen! Hon är för härlig!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna