Har i samarbete med Oral-B fått testa deras nya eltandborste Oral-B Genius och Oral-B 3D White tandkrämer, som jag tänkte berätta lite om….

Har faktiskt borstat tänderna med en eltandborste sedan ett halvår tillbaka och kan med handen på hjärtat säga att det verkligen gjort mitt leende väldigt väl. Jag älskar min el tandborste.

Men för att göra leendet ännu vitare och finare så har Oral B även har tagit fram, inte bara en utan två, tandkrämer för att få det där ultimata vita leendet. Först använder du dig av en tandkräm att borsta tänderna med och sen använder du dig av ytterligare en tandkräm (en accelerator) för att förlänga det vita och fräscha resultatet som den första tandkrämen ger. Smart va?

Nu kan vi alla gå runt med ett vitt, stort, härligt leende

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna