Måndag: Idag har jag ett lunchmöte på Buco Nero med en säljare på Devote inbokat och sedan får jag nog gå två varv till affären för att kunna handla med mig lite mat inför veckan. Sen behöver jag leta lite inspiration och sätta ihop ett word-dokument till det här ”Hemliga projektet” jag jobbat med sedan i somras som håller på att ro i hamn.

Tisdag: Spela in Onsdagsbubbel med Dasha.

Onsdag: Gå på en förhandsvisning av en lägenhet jag är sååååå intresserad av, möte hos TV4 (spännande I know!!!) och åka till Västerås och göra lite bokföring och hänga med mamma och pappa.

Torsdag: På torsdag ska jag träffa en sköterska, ta bort tejpen som sitter på ärren, göra rent och äntligen få bort bandagelapparna och kunna få duscha för första gången på två veckor (!!!!!!!!). Självklart har jag duschat så gått det går här innan men nu får jag verkligen ställa mig i duschen och duscha på RIKTIGT. Att man kan längta så mycket efter att få ta en dusch haha. På kvällen har också Gina Tricot en Release-fest men vi får se om jag orkar gå på den eller inte. 

Fredag: Åka ner till Malmö över dagen tillsammans med Dasha och Molly för ett Oral-B samarbete jag har just nu. Vi kommer stå på ett stort torg (återkommer om vilket) och dela ut tandkräm vilket ska bli jätteroligt. Hoppas jag får se några av er där. Jag har aldrig varit i Malmö men vet att ni är många som läser min blogg där nere.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna