Förra året när jag var i Portofino med Dasha

Har förstått att många av er vill läsa om mina planer för sommaren så tänkte att jag kunde göra ett litet inlägg till er med resmål och planer som jag har inför sommaren. Tycker det här har varit ett väldigt roligt inlägg att göra så hoppas att ni också ska tycka att det blir kul att läsa om.

Italien

Först och främst så vill jag verkligen tillbaka till Italien. Jag var i Portofino i somras med Dasha och ÄLSKADE det. Hela veckan där bara andades relax, mys och god mat vilket var precis vad jag behövde just då mitt emellan två resor till Ibiza och Marbella. Min tjejkompis Anna har pratat lite om att hon skulle vilja hyra en vespa och bara åka runt och utforska en massa små byar i Italien, bada på avlägsna stränder, äta riktig pasta på någon liten familjeägd restaurang och bara uppleva Italien. Jag hade också velat göra en sådan grej, kanske att sommaren 2017 är helt rätt tid för mig att spendera två, tre veckor i Italien på det här sättet?

Summerburst

En rolig happening som jag ser väldigt mycket fram emot är självklart Summerburst. Artisterna som kommer i år är ju över förväntan (syftar självklart på Bieber). Det ska bli så roligt och jag längtar så mycket efter den här festivalen att jag typ redan börjat planera outfits hehe. Kommer troligtvis både gå i Stockholm och Göteborg. 

Kroatien

Ett annat ställe jag är lite sugen på igen är Kroatien. Har bara varit där en gång och då seglade vi ju runt till de olika öarna, Dubrovnik, Hvar, Makarska osv. Det var så fint där nere och jag skulle verkligen kunna tänka mig att åka tillbaka. Hade ju helst velat hyra en segelbåt med ett gäng kompisar och åka runt till de olika öarna. Det har varit jättekul!

Cannes, Franska Rivieran

Tänkte åka till Cannes förra året men valde istället att åka till Marbella så i år tänker jag verkligen försöka få till en resa ner hit. Har aldrig varit i den Franska Rivieran och känner väl att det är dags snart. Har sett så mycket härliga bilder ifrån ställena där nere.

Ibiza

En tjejresa till Ibiza kommer garanterat att bli av. Frågan är bara hur många vi egentligen kommer bli för det känns som att det är väldigt många som vill följa med hehe. Har faktiskt bara varit på Ibiza en gång, vilket var förra året. Men blev så kär i den magiska ön och har pratat så mycket om den att det känns som att jag har varit där hur många gånger som helst. 

Ser så mycket fram emot att vara brun, strosa runt i färgglada tunna tunikor, äta långa vin-luncher, hänga på beach-clubs och äta sena festliga middagar på Ibiza med mina tjejer. Kan det ens bli bättre?

Båstad

Skulle vilja hinna med Tennisveckan i Båstad alternativt Stockholmsveckan i Visby i sommar också. Förra sommaren var jag knappt hemma något alls vilket var lite tråkigt faktiskt så i år får jag se till att boka in något även här hemma i Sverige, inte sant? Minns den här kvällen ifrån där bilden togs så väl för det var nämligen den kvällen när jag ramlar rakt ner i vattnet påväg över till bryggan ifrån yachten vi var på. Haha, så jävla pinsamt. Det var ju inte lite folk på bryggan heller. Var helt dyngsur men det stoppade mig inte, gick in och klubbade på Pepes ändå haha.

St Tropez, Franska Rivieran

Ett annat ställe jag gärna skulle vilja besöka är St Tropez. 

Ni som har varit både där och på Ibiza, vilket ställe föredrar ni?

Marbella

Eftersom att min syster bor i Marbella fram t.om julimånad så kommer jag självklart hänga där en del också. Den här bilden på mig och Dasha ifrån förra årets Marbella resa är den finaste bilden jag vet. Jag blir så glad av den. Kanske borde förstora upp den? Vilket fall så är Marbella jätteroligt, det finns många bra beach-clubs, klubbarna spelar Rnb och så finns det mycket bra restauranger och caféer.

Barcelona

Vill även ge Barcelona en till chans. Gillar ju ändå kombon av storstad och strand och tror faktiskt att jag bara råkat hamna på fel ställen när jag har varit där tidigare. Sist jag var i Barcelona vilket var i slutet av förra sommaren så tyckte jag ju faktiskt om det mycket mer än tidigare resor. Det är ju alltid roligt att kunna kombinera shopping, utekvällar och lata dagar på stranden. Inte sant?

———————————————

Vad har ni för planer i sommar? 

Berätta och dela med er av lite inspiration.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna