Anna har berättat om en s.k. “semmel-smoothie” hon börjat göra, som hon tjatat på mig att jag måste testa eftersom att jag är en sucker för semlor. Så igårkväll tog jag tummen ur röven och gick och handlade lite kardemumma och havremjölk då det var det jag saknade på ingredienslistan och gjorde smoothien and WOW…. Nu är jag besatt….

OBS! Har tyvärr inga exakta mått utan man får improvisera lite men har försökt förklara så gått det går. Tänk på att inte ha för mycket kardemumma och kanel men det är bara att testa sig fram och ha i mer om så önskas. Första gången hade jag i alldeles för lite havregryn exempelvis, vilket jag insåg imorse då jag testade att ha i mer och det blev godare.

Ingredienser:

♥ En fryst banan (skär den i bitar och frys in i en timme eller två)
♥ Havregryn (ju mer desto tjockare och matigare)
♥ Mandelmjölk (alt. havemjölk, casewnötsmjölk osv)
♥ Lite vaniljpulver
♥ Kardemumma
♥ Kanel
♥ En nypa havssalt
♥ En liten sked honung

Toppade med kakao nibs och kakao men det är frivilligt

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna